BetaGlucan Complex капсули

1,280.00 ден

Краток опис на производот:

HealthAid Beta Glucan Complex ги комбинира придобивките од витамините Ц, Д3 и Б12, како и селенот, бакарот, цинкот и фолатот за кои што е познато дека придонесуваат за нормално функционирање на здравиот имунолошки систем.

SKU: 5019781010554

Производител

HealthAid Logo