Контактирајте со нас:

Бесплатна достава над 2000 денариПлаќање на врата

Често Поставувани Прашања2023-05-15T13:12:56+02:00

Најчести прашања

Како да нарачам?2023-05-15T13:10:50+02:00

Можете лесно и брзо да дојдете да посакуваниот производ и да направете нарачка. Целиот процес до комплетирање на нарачката се состои од само неколку клика. Доколку ова ви е прв пат да купувате онлајн, посетете ја „Како да нарачам“ и следете ги сите чекори. За дополинтелни прашања и подршка контактирајте на 070 741 313

Сликата од страната и добиениот производ не се исти?2023-05-15T13:14:06+02:00

Сите фотографии од производи се од информативен карактер. Добавувачите ги менуват амбалажите на производите без предходна најава. Екипата на Аптека ЕРИКС се труди да ги ажурира сите најнови податоци и фотографии од производите. Доколку сте добиле комплетно погрешен производ ВЕДНАШ контактирајте со нас.

Сакам да го вратам производот и да ги рефундирам на средствата?2023-08-07T17:59:05+02:00

Да, online аптека ЕРИКС врши рефундирање и има можност за враќање на производот. Посетете ги страните за политика за враќање производ и политика за рефундирање и запознајте се со сите детали.

Дали вршите достава до мојот град?2023-05-15T12:57:21+02:00

Да, онлајн аптека ЕРИКС врши достава до сите населени места во Македонија.

Go to Top