Витамини по индикација

Пронајдете го соодветниот витамин или додаток во исхраната по специфична индикација. Брзото темпо и модерниот начин на живот не ни остава доволно време за правилна исхрана и внесување на сите витамини важни за правилно функционирање на организмот.