NEURO-VIT таблети

310.00 ден

Краток опис на производот:

Neurovit е комбинација на витамините Б1, Б6 и Б12. Се употребува како дополнителна терапија за невритис и невралгија (невропатии).

SKU: 5310090007533

Производител

ReplekFarm logo