UriRoyal ќесички

665.00 ден

Краток опис на производот:

UriRoyal – Единствена комбинација со Д-маноза и S.Boulardii која ефикасно делува во лекувањето на E.Coli

SKU: 3856016808799

Детален опис на производот:

UriRoyal – Единствена комбинација со Д-маноза и S.Boulardii која ефикасно делува во лекувањето на E.Coli

Воспалението на мочниот меур или циститис е бактериска инфекција особено фрекфентна кај жените во репродуктивна возраст, при што дури 2/3 од жените го имаат овој проблем барем еднаш во животот.

Најчести симптоми на воспаление на мочниот меур:

 • Честа и неодложна потреба за мокрење
 • Чувство на пецкање или болка при мокрење
 • Ноќно мокрење
 • Болка над срамната коска
 • Болка при сексуален однос
 • Заматена или темна мокрача поради присуство на крв
 • Непријатен мирис на урината

Една ќеса UriRoyal содржи Д-маноза (2g), S. Boulardii (10 милијарди) и арона на брусница.

Д-маноза делува на едноставен начин така што гради цврсти врски со површинските израстоци на бактеријата E.coli. Бактериите на E.coli кои се поврзале со Д-манозата се исфрлаат од телото со мокрење.

S.Boulardii ja враќа рамнотежата на дигестивниот систем на тој начин што ги штити добрите бактерии и го забрзува опоравувањето на цревната микрофлора после земање на антибиотици.

Предности на UriRoyal ќесите се:

 • Брзо и лесно ги намалува тегобите
 • Одлична подносливост – нема несакани ефекти
 • Погоден за: деца над 3 години, Ттрудници, доилки, дијабетичари
 • Единствена комбинација- (Д-маноза + S.Boulardii)
 • Пријатен вкус – арома на брусница
 • Заматена или темна мокрача поради присуство на крв
 • Едноставна примена- прашокот лесно се раствора во вода

Препорачана дневна доза
1 ќесичка прашок за подготовка на раствор.

Едно пакување содржи 7 ќеси UriRoyal.