Bilobil Forte

253.00 ден

Краток опис на производот:

BILOBIL Forte капсулите претставуваат стандардизиран екстракт од листовите од кинеското дрво Гинкго билоба. Делувајќи на реолошките својства на крвта и забрзувајќи го нејзиниот проток, гинго ја подобрува циркулацијата, односно го подобрува протокот на крв во мозокот, рацете и нозете.

SKU: 3838989515867

Производител

KRKA logo