Silymarin капсули

330.00 ден

Краток опис на производот:

Silymarin капсулите се применуваат при нарушување на функцијата нацрниот дроб кај следниве болести и состојби: хроничен хепатис Б и Ц (воспалителна болест на црниот дроб), оштетување на црниот дроб поради изложеност на алкохол со престанок на внесување на алкохолни пијалаци во организмот, цироза на црн дроб.

SKU: 3850343096225

Производител

Belupo logo