Атопичен дерматит и егзема

Атопичен дерматит е најчест тип на егзема. Пронајдете го посакуваниот крем за дерматит и крема за егзема во Аптека ЕРИКС. Спречување на развојот на атопична болест вклучува различни промени во животниот стил, но и секојдневна нега на кожата со строго избрани производи.