Pantenol 5% раствор

150.00 ден

Краток опис на производот:

Pantenol 5% раствор се препорачува за нега на иритирана кожа и слузокожа, за нега на кожа после сончање, за нега на крута и тенка коса, недоволно пигментирана коса и коса без сјај.

SKU: 8608808010201

Производител

Galenika logo