Витамини за имунитет

Витамини, таблети за имунитет и други одредени додатоци ни овозможуваат подобра отпорност, нè штитат од болести, го чуваат и враќаат нашето здравје и му помагаат на имунолошкиот систем при одбраната од вируси.