Acerola 500mg таблети

390.00 ден

Краток опис на производот:

Таблетите Acerola Alkaloid 500mg се користат при состојби во коишто е зголемена потребата за витамин Ц.

SKU: 5310001242909

Производител

Alkaloid Skopje Logo