Floradix тоник со железо

799.00 ден

Краток опис на производот:

Floradix кој соджи железото придонесува за нормална функција на имунолошкиот систем и го отстранува трајното чуство на замор и исцрпеност.

SKU: 4004148057076

Производител

Salus logo