Omega 3 Fortex капсули

740.00 ден

Краток опис на производот:

Omega 3 Fortex содржи 1000 mg концентрирано рибино масло од лосос , со 18% ЕРА и 12% DHA незаменливи незаситени масни киселини. Омега-3 киселините имаат важна улога во профилаксата и третманот на кардиоваскуларните болести. Исто така се незаменливи и при помош и превенција на психички и невролошки нарушувања , корекција на телесната тежина , болести на очите , коските и зглобовите.

SKU: omega-3-fortex-kaps

Производител

Fortex Logo