BlokMAX таблети

120.00 ден

Краток опис на производот:

BlokMAX таблетите се користат за намалување на болка, воспаление и намалување на покачена телесна температура.

SKU: 5310001205201

Бренд

BlokMAX Logo

Производител

Alkaloid Skopje Logo