Analgin таблети

70.00 ден

Краток опис на производот:

Analgin таблети се препорачува при акутни силни болки по повреди или по операции; стомачна болки во форма на колики (спазми); болки кај малигни заболувања; фебрилни состојби, посебно доколку не реагираат на терапија со други лекови. Аналгинот ја смирува болката и ја намалува покачената телесна температура.

SKU: 5310001268008

Производител

Alkaloid Skopje Logo