BlokMAX сируп

200.00 ден

Краток опис на производот:

BlokMAX sirup за деца ја намалува покачената телесна температура (треска), вклучувајќи и покачена телесна температура после вакцинација, и ги ублажува симптомите на настинка и грип.

SKU: 5310001215972

Бренд

BlokMAX Logo

Производител

Alkaloid Skopje Logo