Tylol hot ќесички

330.00 ден

Краток опис на производот:

Tylol hot може да се употребува за олеснување на симптомите од настинка и грип, вклучувајќи лесни до умерени болки, кашлица, течење на нос, главоболка, затнат нос, синуси и намалување на зголемена телесна температура.

SKU: 8699540250116

Производител

Nobel logo