Dramina таблети

126.00 ден

Краток опис на производот:

Dramina таблетите се антихистаминик, се употребува за: превенција на мачнина, повраќање и/или вртоглавица  поврзани со болеста на движење.

SKU: 3858881050952

Производител

Jadran galenska laboratorija logo