Tylol hot за деца

240.00 ден

Краток опис на производот:

Tylol hot за деца може да се употребува за олеснување на симптомите од настинка и грип, вклучувајќи лесни до умерени болки, кашлица, течење на нос, главоболка, затнат нос и синуси и намалување на зголемена телесна температура

SKU: 8699540250154

Производител

Nobel logo