Alpenkraft

690.00 ден

Краток опис на производот:

Алпенкрафт сируп делува на ублажување на симптомите ка јбронхит ,грип, настинка, ХОБ и астма. Благопријатно делува кај ларингит, сува и влажна кашлица како и кај пушачите.

SKU: 4004148047039

Производител

Salus logo