SYNERGY Vitamin E 400IU

890.00 ден

Краток опис на производот:

Vitamin E 400 на SYNERGY како моќен антиоксидант, придонесува за заштита на сите клетки од оксидативен стрес.

SKU: 670579463966

Производител

Synergy logo