Pro Beta Glukan ќесички

1,500.00 ден

Краток опис на производот:

Pro Beta Glukan 1275 mg во форма на ќесички е иновативен производ за подобрување на имунитетот и општата состојба на организмот во форма на ќесички збогатен со пробиотик и антиоксиданси.

SKU: 3856016809352

Детален опис на производот:

Pro Beta Glukan 1275 mg содржи бета -(1,3 /1,6)-d глукан, изолиран од клеточниот ѕид на квасната габа Saccharomyces cerevisiae кој ја зголемува имунолошката активност за 50-120%  уште во првите 72-96 часа од оралната консумација.

Pro Beta Glukan е единствен бета глукан кој содржи високопрочистен (min. 85%) бета -(1,3/1,6)-d глукан со дневна доза од 1275 mg со додаток на пробиотикот Bifidobacterium animalis ssp. lactis BLC1 и антиоксиданси витамин Ц, Д и цинк во една доза.

Начин на употреба:
Деца поголеми од 12 години и возрасни 1 ќесичка дневно

Пакување:
30 ќесички