Centrum A-Z Vitamini

640.00 ден

Краток опис на производот:

Centrum Vitamini A-Z се комбинација која нуди основни витамини и минерали за одржување на добро здравје. Помага во метаболизмот на јаглени хидрати, масти и протеини.

SKU: 9120036094925

Производител

Phizer Logo