Vitamix vitamin C 500 + Zinc + Se + D3

330.00 ден

Краток опис на производот:

Vitamix Витамин С + ЦИНК + СЕЛЕН + D3 ДЕПО, помага при: придонесува за нормална функција на имунолошкиот систем, ги штити клетките од оксидативен стрес, го намалува чувството на замор и исцрпеност, при ментален и физички стрес, придонесува за нормална когнитивна функција.

SKU: 3800212716297

Производител

Fortex Logo