Реконазол 2% крем

215.00 ден

Краток опис на производот:

Rekonazol 2% krem / Реконазол крем за локален третман на кандидијази како и дерматофитни инфекции на кожата, тинеа корпорис, тинеа крурис, тинеа манус, тинеа педис инфекции.

SKU: 5310090000640

Производител

ReplekFarm logo