Magnezan neuro таблети

470.00 ден

Краток опис на производот:

Magnezan Neuro е есенцијален коктел од магнезиум, витамини, антиоксиданси, аминокиселини и гинко билоба кои се задолжени за подобра концентрација и помнење, правилна функција на мозокот, нервниот систем и стимулатори на доброто расположение и благосостојба.

SKU: 5319991795112

Бренд

Dr. Viton Logo

Детален опис на производот:

Magnezan Neuro е есенцијален коктел од магнезиум, витамини, антиоксиданси, аминокиселини и гинко билоба кои се задолжени за правилна функција на мозокот, нервниот систем и стимулатори на доброто расположение и благосостојба.

Моќен коктел кој ја стимулира правилна работа на мозокот што придонесува до подобра концентрација и помнење. Здравиот нервен систем ни овозможува да воспоставуваме хармонија и баланс на сите сетила.

Magnezan Neuro на Dr Viton:

 • Ја подобрува меморијата
 • Ја подобрува концентрацијата
 • Ја подобрува способноста за учење
 • Ја намалува вознемиреноста и стресот
 • Го оптимизира нивото на магнезиум во мозокот
 • Го одржува на квантитетот и квалитетот на синаптичките врски помеѓу мозочните клетки
 • Го спречува нарушувањето на важни канали кои се одговорни за меѓу клеточната сигнализација во мозокот

Magnezan Neuro е уникатна формула која мозокот лесно ја апсорбира со што помага во одржување на синаптичките врски помеѓу мозочните ќелии и го спречува нарушувањето на важни канали кои се одговорни за меѓуклеточната сигнализација во мозокот.

Активни состојки:

 • Магнезиум
 • Л – карнитин
 • Л – аргинин
 • Витамин Ц
 • Јод
 • Фосфадил
 • Холин
 • Л-теанин
 • Витамин B1 (Тиамин)
 • Витамин B2 (Рибофлавин)
 • Витамин B3 (Ниацин)
 • Витамин B6
 • Витамин Б12
 • Гинко билоба екстракт