Med & Check безконтактен термометар

2,990.00 ден

Краток опис на производот:

MedCheck безконтактен термометар – Овој повеќенаменски дигитален термометар е погоден за мерење на температурата кај деца и возрасни

SKU: 8699067741531

Детален опис на производот:

Med & Check Безконтактен термометар – Овој повеќенаменски дигитален термометар е погоден за мерење на температурата кај деца и возрасни, за мерење на температурата со животни, исто така, се користи како термометар за мерење на температурата на разни објекти и површини: температурата на водата за капење, храна / млеко за бебето, на собна температурa.

Термометар користи напредна технологија за мерење на не-контакт температура.

Да се ​​измери температурата е доволно да се укаже на термометарот на 3-5 см од бебе, лицето или предметот што се мери притисне копчето и во рок од 0. 5 секунди очигледно со приказ на температурата.