Vital Тonik

1,450.00 ден

Краток опис на производот:

Vital tonik e уникатна комбинација на полифеноли, ресвератол и биофлавоноиди, збогатени со Б витамини, магнезиум и железо.

SKU: vital-tonik

Бренд

Doppelherz Logo

Детален опис на производот:

Vital tonik e уникатна комбинација на полифеноли, ресвератол и биофлавоноиди, збогатени со Б витамини, магнезиум и железо. Се препорачува да се зема во времетраење од 3 месеци и притоа да се задржи континуитетот на редовно земање на препорачаните дози со цел да се постигне вистинскиот ефект.

Примена на Витал Тоник:

  • кардиоваскуларен систем – нервен систем
  • го јакне имунитетот
  • стрес
  • хроничен замор
  • несоница
  • анемија
  • го намалува холестеролот
  • го намалува високиот крвен притисок
  • ја зголемува еластичноста на крвните садови

Дозирање:
3 пати по 20ml дневно