AGNES таблети

535.00 ден

Краток опис на производот:

Agnes придонесува за оленување на нераположенијата поврзани со предменструалниот синдром (ПМС), за регулирање на менструалниот циклус и за нормален хормонален баланс кај жените.

SKU: 3800212710028

Производител

Fortex Logo