Alkavit фолна киселина таблети

115.00 ден

Краток опис на производот:

Alkavit фолна киселина е индицирана за превенција при појава на дефекти на невралната цевка, вклучувајќи и спина бифида, во развојот на фетусот.

SKU: 5310001205225

Производител

Alkaloid Skopje Logo