Becutan витаминска маст

240.00 ден

Краток опис на производот:

Becutan витаминска маст наменета е за секојдневна нега на бебешката кожа, особено во покриените делови од пеленската регија како и во деловите каде што се формираат превои.

SKU: 5310001204013

Бренд

Becutan Logo

Производител

Alkaloid Skopje Logo