Lacalut

Со повеќе од 90 години историја, LACALUT® е еден од најстарите германски брендови за орална нега. Благодарение на комбинацијата на иновации, компетентност и страст, тој сè уште предизвикува здрава и безгрижна насмевка на своите потрошувачи.