Caffetin таблети

90.00 ден

Краток опис на производот:

Caffetin – Кафетин е комбинација на активни компоненти и се употребува за лекување на болка од различно потекло (секаков вид болка). На пример: главоболка, забоболка, мигрена, постоперативна болка, пострауматска болка, ишијалгија, невралгија, болки во мускулите, коските и зглобовите.

SKU: 5310001207144

Производител

Alkaloid Skopje Logo