Cimet таблети

275.00 ден

Краток опис на производот:

Protect Cimisens Cimet на Esensa е одличен препарат кој придонесува за намалување и одржување на нивото на шеќерот во крвта.

SKU: 8606011740571

Производител

Esensa logo