Lactil Organic капсули

910.00 ден

Краток опис на производот:

Lactil Organic – Комбинацијата на екстракт од анасон и коморач (сладок анасон) во производот Lactil® го стимулираат создавањето на мајчиното млеко кај доилките и го олеснуваат варењето на храната кај бебето.

SKU: 5420024602748

Детален опис на производот:

Lactil Organic капсулите се додаток во исхраната од растително потекло. Комбинацијата на екстракт од анасон и коморач (сладок анасон) во производот Lactil® го стимулираат создавањето на мајчиното млеко кај доилките и го олеснуваат варењето на храната кај бебето.

  • Органски производ
  • Без шеќер
  • Капсулата е од растително потекло
  • Пакување за 4 недели

Стимулирајте го доењето. Мајчиното млеко е најдобрата храна.

Состав:
Сув екстракт од сладок анасон (Foeniculum vulgare) 125 мг и сув екстракт од анасон (Pimpinella anisum) 150 мг.

Помошни состојки:
Екстракт од оризови трици, лушпи на ориз во прав, талк, капсула: хипромелоза.

Употреба при доење:
1 капсула наутро, 1 капсула навечер, со голема чаша вода. Максимално 2 капсули на ден.

Предупредувања:
Производот не смее да се користи од лица кои се чувствителни на која било од состојките на производот.
Не користете за време на бременоста.

Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!

За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт.

Пакување:
56 капсули