Safe Glasses Очила за заштита од дигитални екрани

1,600.00 ден

Краток опис на производот:

Safe Glasses Очила за заштита од сина светлина (дигитални екрани).

SKU: safe-glasses-ocila

Детален опис на производот:

Safe Glasses Очила за заштита од сина светлина (дигитални екрани).

Сината светлина што ја емитуваат сите екрани може да биде штетна за нашето здравје. Долготрајната изложеност на сина светлина може да предизвика оштетување на очите, главоболка и да го наруши вашиот решим на спиење.

Рамките на очилата се направени од еластичен материјал кој е речиси невозможно да се скрши, па може добро да се прилагоди на вашата глава.

Има 3 модели на Safe Galsses кои ги покриваат сите форми на лице.