Doctors M Comb чешел за вошки

930.00 ден

Краток опис на производот:

Doctors M Comb – чешел за отстранување на вошки и гниди.

SKU: 8600102179011

Бренд

Doctors Logo

Детален опис на производот:

M Comb – чешел за отстранување на вошки и гниди.

Упатство за употреба:
Косата треба да биде чиста, и доколку е густа и долга, треба прво да бдиде исчешлена со обичен чешел. Чешлањето треба да се одвива полека и внимателно.

Врвовите на иглите треба да ја допираат кожата на главата, а првиот дел на иглите, по можност, да се движи што поблиску до коренот на косата. Чешелот е најефикасен кога се движи спортивно од насоката на растење на косата.

Одржување
Ставете го чешелот под млаз вода, ставете му некој детергент и со обична игла поминете низ иглите од долу кон врвот на иглите.