ЦИТИКОЛ вијали

2,440.00 ден

Краток опис на производот:

Citikol vijali соржат цитиколинот којшто претставува извор на холин, прекурзор на ацетилхолинот.

SKU: citikol

Производител

Alkaloid Skopje Logo