ALAnerv капсули

1,370.00 ден

Краток опис на производот:

ALAnerv се препорачува во услови на зголемени грчеви, за заштита на клетките од оксидативен стрес и за нормална функција на нервниот систем.

SKU: 8606103594983

Детален опис на производот:

ALAnerv е додаток во исхраната кој содржи алфа-липоична киселина, масло од жиг, витамин Б, витамин Е и селен.
Витамини Б1, Б2, Б6 придонесуваат за нормална функција на нервниот систем. Витаминот Е и селенот помагаат во заштитата на клетките од оксидативниот стрес.
АЛАнерв се препорачува во услови на зголемени грчеви, за заштита на клетките од оксидативен стрес и за нормална функција на нервниот систем.

ALANERV kapsuli во 1 капсула содржи:

  • Алфа-липоична киселина 300mg
  • масло од жиг 180mg
  • Витамин Е, природен 7,5 мг
  • Витамин Б5 4,5 мг
  • Витамин Б6 1,4 мг
  • Витамин Б2 1,2 мг
  • Витамин Б1 1,05 мг
  • Селен 25mcg

Начин на употреба:
1 капсула на ден.

Пакување: 20 меки капсули