Collacare течен колаген 500ml

2,650.00 ден

Краток опис на производот:

Collacare Alkaloid – Колагенот е составен дел на многу ткива во човечкото тело, вклучувајќи ги коските, р’скавиците, кожата, тетивите, крвните садови, непцата и забите, и е неопходен за одржување на нивната нормална структура и функција. Хијалуронската киселина, исто така, е значаен составен дел на сврзните ткива, на епителните ткива и на кожата за одржување на нивната еластичност.

SKU: 5310001259778

Производител

Alkaloid Skopje Logo