Етерично масло од рузмарин

200.00 ден

Краток опис на производот:

Масло од рузмарин се користи за смирување и ослободуање од стрес, го подобрува растоти и јачината на косата, ја стимулира циркулацијата и ја намалува болката.

SKU: ruzmarin-maslo

Бренд

Lea fitofarm logo

Производител

Fitofarm Logo