Floradix B-complex сируп

720.00 ден

Краток опис на производот:

Floradix B-complex сируп содржи витамини на б-комплекс кои се вклучени во мноштво важни метаболички процеси во телото значително придонесуваат за општото здравје и благосостојба.

SKU: floradix-b-complex

Детален опис на производот:

Floradix B-complex содржи витамини на бкомплекс кои се вклучени во мноштво важни метаболички процеси во телото значително придонесуваат за општото здравје и благосостојба.

Дневната доза од 20 мл обезбедува доволни количини на витамини Б1, Б2, ниацин, Б6, биотин и Б12.