Foliod капсули

145.00 ден

Краток опис на производот:

Фолиод придонесува за нормалниот раст и развој на клетките на фетусот и спречување на појава на дефекти на невралната туба и нормално функционирање на тироидната жлезда и нормално излачување на тироидните хормони.

SKU: 5319991382121

Производител

Bionika Pharmaceuticals logo