Gingko Biloba таблети

890.00 ден

Краток опис на производот:

Nutraxin Gingko Biloba таблетите се користат за подобрување на концентрацијата и помнење.

SKU: gingko-biloba-tab

Детален опис на производот:

Nutraxin Gingko Biloba е екстракт добиен од дрво. Екстрактот од Гингко Билоба лист содржи гинко флавогликозиди и терпен лактони. Дрвото Гинкго Билоба е посебен вид на дрво кој може да живее многу долго и е добро познат на Далечниот Исток.

Факти за суплементот:
Единечна доза: 1 таблета

  • Екстракт од лист на Гингко Билоба 120 mg
  • Ginkgo glycosides 30 mg
  • Terpene lactones 7,2 mg

Останати состојки:
Хидроксипропилметил целулоза, микрокристализирана целулоза, силиконски диоксид, талк, силициум диоксид, магнезиум стеарат, титан диоксид.

Не содржи потенцијални алергени како: шеќер, скроб, квасец, глутен, соја, пченка и млечни производи.
Синтетички бои, конзерванси и засладувачи не се употребуваат при производство.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:
Се препорачува да се земе 1 таблета дневно со многу вода како додаток во исхрана.