Hair-vit капсули

1,070.00 ден

Краток опис на производот:

Hair-vit капсулите се внимателно формулирани за да ја надополнат исхраната со есенцијални витамини, минерали и хранливи материи кои ќе овозможат да го подобрат квалитетот на косата.

SKU: 5019781041497

Производител

HealthAid Logo