Pregnazon Complete

1,210.00 ден

Краток опис на производот:

HealthAid Pregnazon Complete е идеална формулација, која обезбедува омега-3, ЕПА/ДХА масни киселини,збогатен со оптимални хранливи состојки и фолна киселина.

SKU: 5019781041480

Производител

HealthAid Logo