ImunoBeta капсули

750.00 ден

Краток опис на производот:

ImunoBeta капсулите допринесуваат во подобрување на имунолошкиот одговор и одбрамбените реакции кон вирусите, бактериите, и сите останати микроорганизми и токсини кои претставуваат закана за здравјето на организмот.

SKU: 8606011748218

Бренд

Protect Logo

Производител

Esensa logo