Jekoderm маст

280.00 ден

Краток опис на производот:

Jekoderm во својот состав содржи рибино масло богато со витамин А кој е неопходен за правилно формирање на епидермот. Се употребува за третман на кожа оштетена од различни надворешни влијанија (топлотни, хемиски, механички и УВ зрачење), сува испукана кожа, иритација и јадеж, особено на препони кај деца и возрасни настанато од прекумерно триење и потење.

SKU: 8608808010478

Производител

Galenika logo