Kollagen Beauty ампули

2,800.00 ден

Краток опис на производот:

Doppelherz Kollagen Beauty ампулите содржат комбинација на хранливи материи кои се неопходни за здравјето на вашата кожа.

SKU: kollagen-beauty-amp

Бренд

Doppelherz Logo

Детален опис на производот:

Kollagen Beauty ampuli

Doppelherz Kollagen Beauty содржи комбинација на хранливи материи кои се неопходни за здравјето на вашата кожа.

Слободните радикали произведени во епидермисот под дејство на прекумерна сончева светлина се главната причина за појава на темни дамки во староста.

Појавата на овие хиперпигментирани точки може да се спречи со обезбедување на кожата со хранливи материи кои ги неутрализираат слободните радикали пред тие да предизвикаат оштетување.

2,5 g колагенски пептиди кои помагаат да се зголеми еластичноста на кожата и истовремено се намалува длабочината на брчките.

Дозирано во шишенца од една доза за погодно користење, каде било и во кое било време.

Состав:

  • Collagen-Peptides 2,5 g
  • Açai berries extract 100 mg
  • Vitamin C 80 mg
  • Zinc 5 mg
  • Vitamin E 3 mg α-TE
  • Beta-Carotin 0,96 mg (corresponds to 160 μg RE Vitamin A)
  • Copper 150 µg
  • Biotin 150 µg