SENTIS капсули

280.00 ден

Краток опис на производот:

SENTIS представуваат таблети – капсули за смирување на природна база, имаат смирувачко и релаксирачко дејство. Тие се апчиња за спиење на природна база, помагаат за поттикнување на сонот, за смирување и за опуштање на мазните мускули.

SKU: sentis-caps

Производител

Bionika Pharmaceuticals logo